BATMAN

Superheld, misdaadbestrijder, meesterbouwer. Maar Batman is nog veel meer dan dat. Uitgerust met een riem met Batarangs, enterhaken en andere uitvindingen, en geholpen door een Batgrot vol met high-tech voertuigen en pakken, verdedigt Batman de burgers van Gotham City tegen boeven en superschurken. En daarnaast werkt hij ook nog aan een carrière in de muziek.

DOWNLOAD POSTER

ROBIN

Batman heeft altijd alleen gestreden tegen onrecht en het kwaad, maar nu heeft hij ineens een sidekick. Waar Batman stil, serieus en piekerend van aard is, is Robin druk en enthousiast en vooral dolblij dat hij mag samenwerken met zijn favoriete superheld. De tijd zal leren of hij een Boy Blunder of een Boy Wonder is.

DOWNLOAD POSTER

ALFRED

Alfred Pennyworth is al sinds mensenheugenis de butler van de familie Wayne. Deze hardwerkende en zeer trouwe bediende ziet het als zijn plicht Wayne Manor en de Batgrot spik en span te houden, en ervoor te zorgen dat het zijn werkgever aan niets ontbreekt. Zelfs als die het daar niet mee eens is. Daarnaast maakt hij een voortreffelijke kreeft thermidor.

DOWNLOAD POSTER

BATGIRL

Weliswaar nieuw in de superheldenwereld, maar als misdaadbestrijder doet Batgirl niets onder voor Batman. Ze zijn het misschien dan niet altijd eens over de regels en methodes, maar Barbara Gordons ervaring als politieagent en haar hartstocht om Gotham City te beschermen, maken van haar de perfecte partner in de strijd tegen het opkomend kwaad. Ze kan de Black Knight zelfs nog wel het een en ander leren.

DOWNLOAD POSTER

DE JOKER

De Grijnzende Gek, de Criminele Clown, en Batmans grootste vijand. Zo ziet de Joker zichzelf. Met zijn witte huid, groene haar en eeuwige grijns, heeft deze schurk zich ten doel gesteld Gotham City te bevrijden van al die serieuze somberheid, de macht te grijpen en het respect van Batman af te dwingen. Is dat nou teveel gevraagd?

DOWNLOAD POSTER

HARLEY QUINN

De vrolijke, plagerige en een tikje stoute Harley Quinn is de sidekick, handlanger en grote fan van de Joker. Ze is onvoorwaardelijk trouw aan haar geliefde Puddin’ en daardoor de enige in heel Gotham City op wie hij kan rekenen bij zijn dwaze, snode plannen. En als Harley in staat is Batman zodanig bezig te houden dat de Joker kan ontkomen, dan is dat nog mooier

DOWNLOAD POSTER

BUY TICKETS

8 FEBRUARI IN DE BIOSCOOP
UPDATE JE BROWSER OM DE VOLLEDIGE WEBSITE TE BEKIJKEN

DRAAI JE APPARAAT OM DE SITE TE BEKIJKEN